DÄCK

DÄCKBYTE / DÄCKHOTELL

AUKTORISERAD BILVERKSTAD

DÄCKBYTE

Dags att byta, lägga om, laga, förvara eller köpa däck? Det ordnar vi här på Wimans Bil & Däckcenter. Vi ger dig en professionell hjälp med ditt däckbyte. Vid däckbytet kontrollerar vi mönsterdjup, lufttryck och ser till att bultarna blir rätt dragna. Ta en kopp kaffe och koppla av medan vi utför jobbet. Tänk på att ta med nyckel till bultarna om dina däck är monterade med låsbultar så spar vi alla tid!

DÄCKHOTELL

Slipp bekymren med dina däck och låt oss ta hand om dem istället. Vi håller koll på kvalitén och slitaget på dina däck och meddelar dig om något behöver göras innan det är dags att byta. Vi tvättar däcken i vår moderna däcktvätt innan förvaring. Om du har dina däck hos oss är det bara att åka förbi verkstan för att få däcken skiftade.

NYA DÄCK, HJUL OCH FÄLGAR

Vi säljer originaldäck från flera utvalda varumärken – allt för att kunna erbjuda ett brett sortiment med konkurrenskraftiga priser, utan att göra avkall på kvaliteten.

Har du bytt bil och är osäker om däcken som följde med bilen är tillräckligt bra? Det viktigaste är att mäta mönsterdjupet – Tänk på att mönsterdjupet skall vara över lagliga gränsen hela säsongen. Om mönsterdjupet är under 1,6mm på sommardäcken samt under 3mm på vinterdäcket är det dags att köpa däck.

Boka en tid redan idag

Öppettider Måndag - Fredag

X